Makelaar in Tenerife
  • English
  • Español
  • Русский язык
  • Deutsch
  • Italiana
  • Française
  • Dutch

Woning Te koop Tenerife


Locatie: Golf Adeje.

Tenerife · Golf Adeje

Ref.: B5V502
Tenerife - Golf Adeje
2.950.000 € - Villa
Fabelachtig luxe villa gelegen in het beste gebied ten zuiden van Tenerife: Golfbaan Adeje! De Villa is gebouwd op een perceel van 1.063m2. Het heeft een totaal van 4 slaapkamers, allen met een badkamer "in suite", en ook een kantoor met badkamer "in suite". De keuken is apart en volledig uitgerust met top kwaliteiten, ook heeft u via schuifdeuren directe toegang naar een kleine eetkamer, naar de lounge en het zwembad. Er is een paviljoen waar u het fantastische uitzicht op de golf en de kust van Las Americas kunt waarnemen. De tuin is gemaakt door een ontwerper, die het speciale gevoel van het paradijs weet te creëren, het is zeer prive en geeft rustige geluiden door de waterval!
Het huis is volledig ingericht met de meest exclusieve Franse designer shop "Roche Bobois"! De master bedroom heeft een inloop kledingkast en geeft een directe toegang tot het terras waar u een 6 plaatsen jacuzzi kunt vinden. Vervolgens heeft u toegang met een lift naar de kelder, waar u een rustruimte-bibliotheek vindt en een wijnkelder met de juiste temperatuur voor uw exclusieve wijnen! Er is ook een wasruimte is in de kelder. Naast de voordeur is er een garage, groot genoeg voor 2 grote auto's, en de machinekamer.

De positie van het huis geeft u de mogelijkheid om de hele dag te genieten van de zon en ook van het uitzicht op de kust en de golfbaan! Deze eigenschap moet worden gezien om te kunnen begrijpen hoe de exclusieve en zeer speciaal deze Villa is!
Die Möbel werden getrennt verkauft für 400.000 €.
Energiecertificaat in behandelingEnergiecertificaat in behandeling
321 m²Plot:1063 m²5 Kamers6 Badkamers1 Garage
Add property to list

Er zijn 1 woningen voldoen aan uw criteria.

<< Back

Zoek door middel van woon plaatsen in Tenerife

Zoek door middel van woning types